033 202 22 41

Centrale Verwarming

Tegenwoordig heeft iedere woning een CV-ketel, waardoor het vaak genoeg voorkomt dat er problemen mee zijn. Een defecte ketel of verwarming is zeer ongemakkelijk en u wilt er logischerwijs zo snel mogelijk mee geholpen worden. Loodgieter Amersfoort biedt hierom een unieke service, super snel en niet goed, geld terug!

CV storingen:

Een storing in uw ketel of apparatuur is zeer vervelend, soms heeft u namelijk niet eens door dat er een storing is, behalve dat het veel kouder/warmer is dan dat het hoort te zijn. Storingen zijn gelukkig meestal wel snel op te lossen, door de juiste handelingen met de juiste apparatuur kunnen wij de meeste storingen binnen het halfuur oplossen.

Onze loodgieters zijn allen in het bezit van moderne meet apparatuur om de storing vast te stellen en deze op te lossen en te voorkomen voor de volgende keer.

CV onderhoud:

Het belang van een goed werkende CV-ketel hoeven wij u niet uit te leggen, maar het belang van onderhoud misschien wel. Het is een slechte gewoonte geworden om pas hulp in te schakelen op het moment dat het echt nodig is, waardoor de kosten meestal hoger uitvallen dan wanneer er periodieke controle was aangevraagd.

Onderhoud van uw ketel raden wij dan ook ten zeerste aan, afhankelijk van de leeftijd van uw ketel verschilt dit van ieder jaar tot iedere 2-5 jaar.

Waarom kiezen voor de CV services van Loodgieter Amersfoort?

• Binnen 24 uur een nieuwe CV ketel!

• Vooraf een vrijblijvende prijsopgave!

• Ook in het weekend!