033 202 22 41

De winter in aantocht, is jou cv ketel voorbereid?
Nog eventjes en dan is het weer zo ver. Winter, de tijd van Sinterklaas, Kerstmis, warme chocolademelk op de bank en voor de zoveelste keer alle films van Home Alone kijken. De winter is eigenlijk best een leuke tijd ondanks dat de sneeuw het de laatste jaren een beetje af laat weten. Al die dingen zijn echter pas echt leuk om te doen in een lekker warm en knus huis. Ondanks dat het niet vaak meer sneeuwt kan het toch behoorlijk koud worden en dan is een lekker warm kacheltje wel zo fijn. In deze maanden is het dan ook extra vervelend als je op zondagochtend naar beneden sloft voor een lekkere luie ochtend en je komt erachter dat de wolkjes stoom uit je mond komen omdat de cv ketel een storing heeft opgelopen. Dan wordt het letterlijk een koude douche. Vervelend is het zeker maar een cv storing in Amersfoort hoeft niet te betekenen dat je dag meteen verpest is.

Redder in nood bij een cv storing in Amersfoort
Bij een cv storing in Amersfoort kun je meteen contact opnemen met de spoedservice van een van de loodgietersbedrijven in de stad. En ja, dit kan ook op zondag. Een spoedservice is namelijk 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar in het geval van een cv storing in Amersfoort. Het bedrijf zal dan meteen een monteur naar je toesturen en meestal wordt er binnen een half uur al bij je aangebeld. De meeste storingen zijn weliswaar vervelend en je zit er nooit op te wachten, maar een cv storing in Amersfoort is iets waar een loodgietersbedrijf over het algemeen zeer veel ervaring mee heeft en het verhelpen van de storing is meestal dan ook binnen een half uur verholpen. Wanneer je bij een cv storing in Amersfoort ook belt met een bedrijf in de stad dan worden er geen voorrijkosten gerekend en je kunt aan de deur pinnen. Zo wordt je niet alleen snel geholpen maar wordt het je ook zo makkelijk mogelijk gemaakt zodat je daarna weer kunt gaan genieten van je dag.

Voorkom een cv storing in Amersfoort
Je kunt zelf ook een aantal dingen doen om een cv storing te voorkomen. Controleer bijvoorbeeld eens al je radiatoren. Schakel de verwarming in en luister of je een tikkend geluid uit de leiding hoort komen. Als dat het geval is zit er lucht in de leiding en is het verstandig om deze te ontluchten. Het ontluchten van de radiatoren is een eenvoudig klusje waarvoor je alleen een bakje en een radiatorsleuteltje nodig hebt. Je draait de radiator open en dan is het een kwestie van even wachten tot er water uit begint te lopen. Ook als je cv ketel een borrelend geluid maakt betekend dat lucht in de ketel. Op zich is lucht in de leidingen en de ketel niet perse gevaarlijk voor je cv ketel maar het zorgt er wel voor dat de druk lager wordt waardoor warm water met minder kracht door de leidingen naar de radiatoren kan stromen, met als gevolg dat je meer moet gaan stoken om het warm te krijgen.

Leave A Comment