033 202 22 41

Loodgieter Amersfoort heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Voor het herstellen van het zinkwerk aan onze nieuwe woning, een negentiende-eeuws herenhuis, hebben wij de hulp van Loodgieter Amersfoort ingeroepen. Zij hebben de dakgoten, regenpijpen en een deel van het dak vakkundig gerepareerd passend bij de stijl van het huis. Tijdens de werkzaamheden werden we goed op de hoogte gehouden en werd er bovendien ook naar onze mening gevraagd. Loodgieter Amersfoort heeft een fraai stukje werk afgeleverd waar we elke dag nog blij mee zijn.”
Pieter en Eline Visser

“Loodgieter Amersfoort heeft voor een deel van de woningen in ons bestand de oude dakgoten en regenpijpen vervangen. Dit hebben zij deskundig gedaan en zonder al te veel overlast voor onze huurders. De samenwerking met Loodgieter Amersfoort is prettig verlopen en we zijn erg tevreden met het resultaat.”
Elmer van Leeuwen, Woningstichting Amersfoort

“Na het bellen van de storingsdienst in Amersfoort voor een kapotte waterleiding kwam er een loodgieter van Loodgieter Amersfoort langs. Deze heeft het probleem binnen een half uur opgelost en heeft bovendien nog een collega opgebeld om een onderdeel langs te brengen. Ik kende het bedrijf nog niet, maar als ik een loodgieter nodig heb, zal ik zeker aan Loodgieter Amersfoort denken!”
Jochem van der Meer

“Na onze verhuizing hebben wij Loodgieter Amersfoort ingehuurd om een nieuwe badkamer te installeren. Wat ons meteen opviel was de duidelijke communicatie naar ons als klant toe. We wisten precies wat de voortgang van het werk was en wat er die dag ging gebeuren. Tijdens de werkzaamheden kwam de loodgieter ook nog enkele lastige problemen tegen, maar die werden in overleg met ons en op een creatieve manier opgelost. Bedankt, Loodgieter Amersfoort!”
Rob en Fiona Douwes

“Toen de loodgieter van Loodgieter Amersfoort bij mij langskwam om mijn nieuwe cv-ketel te installeren zag ik direct dat hij er veel verstand van had. Dit in tegenstelling tot een ander bedrijf dat ik eerder ingeschakeld had. Het werk werd bovendien snel en zonder enige problemen uitgevoerd. Daarnaast heb ik direct van de mogelijkheid gebruikgemaakt om een onderhoudscontract af te sluiten. Ik weet nu zeker dat ik een veilige en goed werkende cv-ketel heb.”
Gerard Brouwer
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!